• تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۲/۰۱
در تاكستان روند ابتلا به بیماری كرونا، سیر كاهشی داشته

روند ابتلا به بیماری کرونا، در هفته اخیر نسبت به هفته های قبل در سطح شهرستان سیر کاهشی داشته است. مهندس رضا طاهری فرماندار شهرستان تاکستان در نشست شورای سلامت این شهرستان مورخه 31 فروردین 1401 ضمن گفتن این نکته، به استمرار رعایت پروتکل های بهداشتی و رعایت فاصله اجتماعی در سطح جامعه همچنین تکمیل واکسیناسیون کووید 19 در همه گروه های سنی اشاره کردند و از اعضای شورای سلامت خواست تا از تمامی اختیارات و امکانات در دسترس جهت اطلاع رسانی و حساس سازی مردم برای رعایت پروتکل های بهداشتی اقدام کنند.

وی در آستانه هفته سلامت 1401 و با توجه به بحبوحه  بیماری کرونا و افزایش بیماری هایی مانند سرطان، آسم، بیماری های قلبی، هفته سلامت را فرصتی خوب برای انجام اقدامات فوری برای ارتقای سلامت مردم دانست

این مسوول با اشاره به هشدار وزارت بهداشت درباره طغیان سرخک در کشور و مشاهده نمونه مثبت بیماری سرخک در یکی از شهرستان های استان، بر اهمیت استفاده از تمامی ظرفیت های موجود دستگاه های شهرستان اعم از بخشداران، شهرداران، نیروهای بسیج و...  در تلقیح واکسن ضد سرخک تاکید نمود و خواستار اجرای کمپین اطلاع رسانی برای افزایش پوشش واکسیناسیون تکمیلی سرخک در جمعیت اتباع غیرایرانی (گروه سنی 9 ماه تا 30 سال) مهاجر در سطح شهرستان شد.

تزریق واکسن کرونا در شرایط پاندمی اقدامی عقلانی است

دکتر مجید ستوده مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان تاکستان هم در این نشست با اشاره به اینکه تزریق واکسن کرونا در شرایط پاندمی اقدامی عقلانی است. بهبود شرایط واردات واکسن کرونا در هفته‌های اخیر منجر به سرعت گرفتن واکسیناسیون شده، اما این در شرایطی است که برخی افراد تمایلی به تزریق واکسن ندارند افزود: از مهم‌ترین دلایل مخالفت‌ها، اطلاعات غلط ضد واکسن و انتشار آن است.

دکتر ستوده با اشاره به اینکه، یشترین افرادی که در بخش های مراقبت ویژه بستری هستند، فاقد ایمنی نسبت به ویروس کرونا بدلیل عدم انجام واکسیناسیون و یا واکسیناسیون ناقص هستند، از اعضای شورای سلامت خواست تا برای کاهش بیماری و ریشه کنی بیماری کرونا در حوزه مسئولیت خود اطلاع رسانی کافی را انجام دهند.

مورد قابل اجتناب بودن وقوع مرگ بیش از 13 میلیون نفر سالانه در سراسر جهان

مهندس عسگر شریف زاده معاون بهداشتی شبکه بهداشت شهرستان تاکستان و رییس مرکز بهداشت این شهرستان در آستانه هفته سلامت 1401 در شورای سلامت شهرستان ضمن اشاره به تخمین سازمان جهانی بهداشت در مورد قابل اجتناب بودن وقوع مرگ بیش از 13 میلیون نفر سالانه در سراسر جهان به دلیل عوامل محیطی.   بحران آب و هوا را به عنوان بحران بهداشتی  در سال های اخیر دانست  و فرصت اطلاع رسانی در هفته سلامت را برای حساس سازی آحاد جامعه غنیمت دانست و با تبیین اهداف برگزاری مراسم هفته سلامت بر اهمیت موضوع سلامت کره زمین،  تاکید نمود.

مهندس شریف زاده اذعان داشت با تمهیدات پیش بینی شده 91 درصد از جمعیت تحت پوشش شهرستان تاکستان نوبت اول واکسن کرونا را دریافت نموده اند و 80 درصد نوبت دوم را دریافت نموده اند ولی نوبت سوم به دلیل استقبال کمتر تاکنون 38 درصد جمعیت شهرستان واکسینه شده اند.

6.0.9.0
    V6.0.9.0